Valuta 
Sprachen


Naar huis >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

1. Hoe kunnen we uw privacy te beschermen?

De veiligheid van uw persoonlijke informatie is heel belangrijk voor ons. We hebben nooit uw persoonlijke gegevens verkopen of verhuren aan derden onder alle omstandigheden. Wij waarderen uw vertrouwen zeer hoog, en zal zich inspannen om de veiligheid en privacy van persoonlijke informatie die u verstrekt te beschermen en gebruik het alleen als we in het privacybeleid hebt beschreven.
 Tijdens het proces van informatie-uitwisseling, zullen wij al het mogelijke doen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen door het versleutelen van de gegevens invoeren met de software van Veiligheid Socket Layer (SSL). Het is zeer belangrijk om te voorkomen dat anderen ongeoorloofd gebruik van uw wachtwoord of het invoeren van uw computer. Daarom moet u ervoor zorgen onmiddellijk stoppen na een bezoek aan de website wanneer u dezelfde computer

delen met andere mensen.

2. Welke persoonlijke informatie van gebruikers die wij verzamelen?

Ons primaire doel het verzamelen van persoonlijke informatie is te personaliseren en verbeteren van onze dienstverlening. Wij verzamelen de volgende soorten informatie van onze gebruikers:
 De informatie die u verstrekt
 Wij ontvangen en bewaren alle informatie die u op onze website of op andere wijze aan ons verstrekt, zoals uw naam, e-mailadres en andere informatie die u verstrekt. U kunt ervoor kiezen om ons te voorzien van bepaalde informatie, maar dan moet je misschien niet in staat om te profiteren van veel van onze speciale functies, zoals het plaatsen van reacties op onze websites, het creëren van een gebruiker of ontvangen van e-mail alerts. De persoonlijke gegevens die u verstrekt zal worden gebruikt voor doeleinden zoals het reageren op uw verzoeken om bepaalde producten en diensten, het aanpassen van de reclame-inhoud die u te zien en communiceren.

3. Hoe gebruiken we de informatie die we verzamelen

◆ We kunnen de informatie die we verzamelen om te gebruiken:
 * Bedien, bieden, verbeteren en onderhouden van de website.
 * Aanpassen en / of personaliseren van uw communicatie-en shopping ervaring.
 * Beter inspelen op uw klantenservice vragen.
 * Communiceer met u over uw aankoop, account informatie of de klantendienst.
 * Communiceer met u over onze producten en evenementen, en voor andere promotionele doeleinden.
 * Verbetering van onze business.
 * Dien wedstrijden, promoties, enquêtes of andere website functies.

◆ We gebruiken cookies om:
 * Vergeet niet de items in uw winkelwagen.
 * Herkennen wanneer u terugkeert naar onze website.
 * Bewaar uw gebruikersnaam of e-mailadres (maar niet vergeten) om deze gemakkelijker toegankelijk te maken.
 * Zorg ervoor dat gebruikers zijn aangesloten
 * Hiermee kunt u Express Checkout.
 * Analyseer het gedrag van bezoekers.

Opmerking:

Als u geen cookies wilt accepteren, kun je ze blokkeren door het aanpassen van de instellingen van uw internet browser. Echter, als u bent geblokkeerd, zult u niet in staat zijn om alle functies van onze websites, met inbegrip van de aanpassingen voorzien in verband met het creëren van een gebruikersprofiel.

gebruiken

4. Uw toestemming

◆ Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met onze privacy policy.
 ◆ Door lid te worden van onze website, gaat u akkoord met een basisbedrag van informatie met de rest van de gemeenschap te delen, inclusief uw gebruikersnaam, locatie in de stad, profiel foto en wat basisinformatie.? Om deel te nemen aan alle aspecten van de website en de extra maatschappelijke activiteiten en te delen, moet u om uw privacy te wijzigen om meer informatie, met inbegrip van alle User Generated Content, je profiel pagina en al deel je activiteit op de website.

Terug